Despre noi

LEIA – Luxury Estethic Institute of Alba

Institutul LEIA este destinația premium unde punem accent pe calitatea serviciilor, printr-o abordare integrativă, personalizata, prin realizarea corectă și eficientă a tratamentelor de rejuvenare facială, remodelare corporală, cât și a antrenamentelor de Pilates, Fitness și Aerobic.

LEIA (Luxury Esthetic Institute of Alba) este primul centru din Transilvania ce îmbină în perfect echilibru tratamentele de remodelare corporală și rejuvenare facială, cu antrenamentele inovatoare personal training, pilates la aparate (reformer, cadillac, chair, barrel), nutriție și analiză corporală personalizată.

Descoperiți tratamentele noastre pentru remodelare corporală, reîntinerire, tratamentul celulitei, reducerea vergeturilor/cicatricilor, epilare definitivă cu tehnologie laser, drenaj limfatic dar și tratamente pentru afecțiuni ale pielii precum acneea, rozaceea, petele de culoare și îmbătrânirea prematură. 

LEIA este mai mult decât un concept. Reprezintă inovația și excelența la următorul nivel. Credem cu tărie că fiecare tratament este o experiență pentru corp și suflet, care oferă rezultate vizibile și totodată contribuie la o stare de bine generală, încredere de sine, feminitate și libertate!

Am reunit o echipă de profesioniști – cei mai buni medici, terapeuți specializați în remodelare corporală și facială, dar și echipamente medicale de ultimă generație, creată de lideri mondiali în industria medical-estetică într-o singură clinică, doar pentru dumneavoastră!

REMODELARE. REJUVENARE. REVOLUȚIONARE

Tratamente corporale și faciale neinvazive și nedureroase