6 motive pentru care să alegi un personal trainer

Acasă » Blog » 6 motive pentru care să alegi un personal trainer
Antrenament personal trainer

6 motive pentru care să alegi un personal trainer

Te-ai gândit să te antrenezi cu un antrenor personal însă nu știi dacă încă nu esti convins dacă merită investiția? Noi îți spunem că orice persoană FIT trebuie să apeleze la serviciile unui personal trainer cel puțin o dată, mai ales dacă vrei să ai parte de exerciții personalizate și rezultate vizibile, rapide și durabile. Noi îți dezvăluim astăzi 6 motive pentru care să alegi un personal trainer.

1. Rezultate scontate

Principalul avantaj este acela că ai parte de exerciții gândite pentru tine și pentru obiectivele pe care ți le-ai stabilit. Un specialist știe exact ce trebuie să faci dacă vrei să scazi în greutate, știe cum să te ghideze dacă vrei să-ți crești masa musculară și ce fel de antrenamente să-ți pregătească în așa fel încât să ai parte de cele mai bune rezultate. Astfel că un personal trainer te ajută să iți definești scopul în sport. Acesta ia în considerare nivelul actual de fitness și planifică cu tine atingerea obiectivelor tale prin antrenamente. În plus un personal trainer lucrează cu cu tine prietenos, ajutându-te astfel să-ți atingi obiectivele specifice.

2. Antrenament personalizat

Personal Trainerul ia in considerare nivelul actual de fitness și planifică cu tine atingerea obiectivelor tale prin antrenamente. Atunci când mergi la sala de fitness cu antrenorul personal trebuie să fii foarte atent la tipul de exerciții pe care ți le pregătește. Apoi, poți să aplici ce ai învățat și când te antrenezi pe cont propriu. De asemenea, o să descoperi workout-uri noi dintre care să alegi, pentru că alături de un personal trainer nu o să repeți aceleași exerciții la nesfârșit

3. Motivație

Motivația este cel mai sensibil punct, deoarece este foarte greu de menținut atunci când te antrenezi singur. Antrenamentele cu un personal trainer iți vor creste motivația să continui printr-un regim de antrenament. Simpla interacțiune cu un personal trainer te va motiva atât în  timpul antrenamentelor având astfel satisfactia de a-ți demonstra progresele în timp.

4. Prevenirea accidentării  și recuperarea

Adesea oamenii se feresc să lucreze cu echipamentele în sala de fitness pentru a evita să se accidenteze. Trainerii te vor învață să folosești echipamentul în mod corect și vor lucra împreună cu tine pentru a preveni accidentarile. Chiar și în cazul în care ai suferit un accident, comunica cu medicul și cu trainerul tău, deoarece el este capabil sa iti contruiască un program de antrenament eficient și adecvat unei recuperări în siguranță.

5. Eficiență

Un Personal Trainer profesionist va eficientiza la maxim timpul tău de antrenament, care va crește calitatea antrenamentului. Acest lucru este în special benefic atunci când timpul de antrenament este limitat. De exemplu, dacă timpul alocat este mai scurt, trainerul este capabil să creeze o rutină de antrenament cu același consum caloric și aceleași beneficii fizice, însă în jumate din timpul unui antrenament normal.

6. Diversitate

Un trainer cu experiență te poate învăța o varietate de metode de antrenament, care te pot ajuta să nu cazi în monotonia unui program plictisitor de sală. De asemenea, dacă un anumit exercițiu nu ți se potrivește, trainerul îl poate înlocui cu un alt exercitiu potrivit ție, care să aducă aceleași beneficii fizice. Acesta te poate ajuta să faci ajustări pentru a-ți imbunătăți nivelul de fitness și să faci progrese continuu.

Cât costă o ședință cu un personal trainer?

LEIA vă pune la dispoziție antrenamente fitness cu personal trainer cu rezultate vizibile. Prețul unei ședințe private este de 120 Ron dar puteți opta și  pentru varianta unei ședințe cu 2-4 persoane, aceasta fiind de 80 Ron. Prețurile pachetelor pentru abonamente cu personal trainer le puteți consulta în rubrica de prețuri LEIA.

 

 

Dacă îți dorești antrenamente fitness eficiente ție? Alege antrenorii LEIA! Îți vor concepe antrenamente personalizate, adaptate ție!

Fii la curent cu pachetele noastre promoționale! Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.