Workshop – Nourish.Move.Repeat

Acasă » Blog » Workshop – Nourish.Move.Repeat
workshop stil de viata sanatos

Workshop – Nourish.Move.Repeat

Având în vedere că Municipiul Alba Iulia a depășit incidența de 3 cazuri de COVID la mia de locuitori și pentru că punem preț pe sănătatea și siguranța tuturor, am decis amânarea workshop-ului Nourish.Move.Repeat (din 5 Februarie).

În continuare respectăm și acționăm conform reglementărilor aflate în vigoare, așa că ne vedem în continuare la antrenamentele de personal training (sesiuni private sau mini-grup), realizate într-un studio dedicat, generos, ce respectă noile norme legislative privind spațiul și distanțarea.

Be strong. Keep safe! Aveți grijă de voi! Revenim cu noutăți!

 

Vă împărtășim că am dat startul surprizelor din acest sezon!

Pe data de 5 Februarie 2022, împreună cu partenerul DuoLife, organizăm un workshop dedicat tuturor celor care își doresc să adopte sau să mențină un stil de viață sănătos!

Un stil de viață sănătos este mai mult decât o sintagmă, este un obiectiv care înseamnă sănătate, echilibru, stare de bine, frumusețe, energie și success! Iar acest lucru reflectă valorile în care noi, cei de la Institutul LEIA, credem.

Pentru că un stil de viață echilibrat și sănătos presupune să includem în programul nostru zilnic atât antrenamente sportive, cât și alimentație corectă și echilibrată, îngrijire personală, dar și relaxare sau odihnă.

Workshop  teoretic – Nourish.Move.Repeat.

Ți-am pregătit acest workshop teoretic, practic și util Nourish. Move. Repeat. prin care vom descoperi împreună modul de abordare, tips & tricks în alcătuirea unui program personalizat pentru adoptarea unui stil echilibrat (nutriție, mișcare, îngrijire, relaxare) pe termen lung

Cine poate participa

Oricine își dorește un stil de viață sănătos, oricine își dorește să fie în echilibru în noul an, oricine este pasionat de mișcare, indiferent de nivelul de pregătire și experiență.

De ce să participi

  • vei descoperi secretele unor mese și rețetele exacte de smoothie-uri benefice organismului tău;
  • dacă îți doreșți să adopți un stil de viață sănătos, echilibrat cu efecte benefice pe termen lung;
  • ești pasionat de mișcare sub orice formă a sa;
  • ai ca obiectiv îmbogățirea cunoștințelor despre tipurile de antrenamente potrivie, nutriție, mișcare și stil de viață echilibrat;
  • vrei să înveți să aplici toate aceste lucruri în mod practic și să afli ce ți se potrivește ție;
  • vei primi multe idei interesante, teoretice și practice, dar vei găși și alternative de abordare personalizată și scanare, prin analiză corporală INBODY;
  • vei afla cum să introduci acest program în viața ta, în mod corect și constant.

Program Workshop – Nourish.Move.Repeat.

9:00 – 10:00 Welcome & Analiza corporală personalizată InBody | DuoLife Morning boost

10:00 – 10:30 Coffee Break & Pre-workout snack

10:30 – 11:00 Workout

11:00 – 12:00 Importanța micului dejun | Breakfast Smoothie – vom pregăti smoothie-uri împreună și cu ajutorul partenerilor Duolife

12:00 – 13:00 Interpretare Analiză corporală Inbody | Prezentare Produse Duolife

1300 – 13:30 Workout

13:30 – 14:30 Lunch & Socializing | Q&A

Informații importante despre workshop

  • Nu sunt necesare cunoştinţe/experienţe anterioare. Oricine poate participa şi fiecare va vedea si simţi diferit în funcţie de experienţa şi de practica personală;
  • pasionații de echilibru și stil de viață sănătos se vor bucura cu siguranţă de această zi şi vor face legătura dintre ceea ce li se va prezenta şi cunoştinţele lor.

*Din motive logistice pot apărea anumite modificări în programul cursului. Acestea vor fi anunţate în timp util pentru o bună desfăşurarea a workshop-ului.
**Numărul de locuri este limitat, iar accesul la workshop se va realiza in conditii de maxima siguranta, conform normelor legislative în vigoare.

Care este prețul pentru participarea la workshop?

Prețul de participare pentru workshop-ul teoretic este de 300Ron. Pe lângă experiența, conținutul calitativ de informații livrat direct de către specialisti în domeniu, sunt incluse: întregul program de Workshop, clasele de antrenament cu antrenori, pranz, pauze de snack, smoothie, suplimente oferite de DuoLife, analiză corporală INBODY, GIFT BAG personalizat, diploma de participare la întregul program.

Daca îți dorești o schimbare, îți doresti ca în noul an ca lucruruile să se și întâmple, să îți atingi obiectivele, dar să le și menții pe termen lung, hai în comunitatea LEIA și află cum poți deveni cea mai bună varianta a ta!

 

Daca îți dorești o schimbare, îți doresti ca în noul an ca lucruruile să se și întâmple, să îți atingi obiectivele, dar să le și menții pe termen lung, hai în comunitatea LEIA și află cum poți deveni cea mai bună varianta a ta!

 Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.