Tratamentul Criolipoliză – cea mai eficient mod de slăbit

Acasă » Blog » Tratamentul Criolipoliză – cea mai eficient mod de slăbit
criolipoliza cel mai eficient tratament de remodelare corporală

Tratamentul Criolipoliză – cea mai eficient mod de slăbit

Tratamentul criolipoliză – ce este și ce presupune

Criolipoliza este cea mai eficientă metodă de slăbit care ne ajută să scăpăm de grăsimea nedorită pe anumite zone, fără efort, fără bisturiu și fără dureri. Această tehnică revoluționară presupune înghețarea grăsimii corporale din zonele cu probleme, grăsime care va fi eliminată de organism în decurs de câteva săptămâni în mod natural.

Criolipoliza este un tratament corporal nechirurgical care se realizează cu ajutorul unui aparat tratând astfel fiecare zonă a corpului unde dorim să eliminăm grăsimea în exces. Ce face mai exact aparatul? Acesta detectează zona cu grăsime și o aduce în mod treptat la o temperatura de până la -8 grade C. Acest proces este asemănător unui vacuum deoarece celulele de grăsime sunt înghețate, desprinse de celelalte țesuturi, dezintegrate și eliminate în câteva săptămâni prin procesele metabolice ale organismului, în mod natural.

De ce este considerată criolipoliza printre dintre cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală

Rezultatele rapide, remodelarea zonelor cu probleme, kilogramele în minus atât pentru femei cât și pentru bărbați au plasat aceast tratament revoluționar în topul celor mai eficiente tehnici de remodelare corporală cu rezultate imediate.

Studiile clinice au evidențiat faptul că pacienții care aveau un stil de viață sănătos, eficiența tratmentului a fost mult mai mare. După o singură ședință de criolipoliză a rezultat o reducere cu aproximativ 30% a zonei tratate și o reducere a circumferinței taliei de până la 5 cm. Dintre cei care au apelat la pachetele cu ședințe multiple, s-a constatat faptul că pentru îndeplinirea obiectivelor este nevoie de un pachet de minim 3 ședințe.

Cât durează o ședință și câte ședințe sunt necesare pentru a remodela zonele cu probleme?

În funcție de zona afectată și de grosimea stratului de grăsime, o ședință de criolipoliză durează aproximativ 60 de minute. Sunt necesare aproximativ 3 ședințe pentru fiecare zonă pentru a elimina grăsimea inestetică de pe fese, șolduri, coapse, gambe, abdomen, spate sau brațe.

Ședințele de criolipoliză pot fi efectuate pe aceeași zonă la un interval de cel puțin 3 săptămâni între fiecare procedură. Rezultatele remarcabile sunt vizibile după aproximativ 6 săptămâni, timp necesar eliminării în mod natural a celulelor de grăsime, dezintegrate prin tratamentul criolipoliză.

Ce zone putem trata cu ajutorul criolipolizei

Zonele care pot fi tratate cu ajutorul criolipolizei sunt: abdomenul, spatele, coapsele, șoldurile, zona de deasupra genunchilor, gambele, dar și brațele. Procedura este nedureroasă, nu necesită perioadă de recuperare. După procedură pot apărea pe zonele tratate ușoare vânătai.

Recomandări înainte și după tratamentul criolipoliză

  • criolipoliza nu este recomandată persoanelor care suferă de obezitate. Recomandarea este ca mai întâi să se elimine kilogramele în exces prin sport și o dietă echilibrată. Tratamentul criolipoliză te va ajuta să elimini doar acel strat de grăsime localizat.
  • tratamentul criolipoliză nu are restricții, însă recomandăm un stil de viață echilibrat cu mese regulate și sport, astfel încât startul de grasime eliminat să nu se depună la loc.
  • tratamentul criolipoliză nu se recomandă persoanelor care suferă de hernie abdominală, inflamație acută, crioglobulinemie, sindromul Raynaud, cezariană în ultimele 3 luni, tulburări hepatice, coronariene, gastrice, tumori, boli infecțioase, epilepsie, hipertensiune sau hipotensiune, diabet acut, ritm cardiac anormal sau prezintă dispozitiv metalic sau implant, nu se recomandă în sarcină sau pe perioada alăptării sau persoanelor care prezintă cicatrici recente.

Cât costă o ședință de tratament criolipoliză

LEIA vă pune la dispoziție tratamentul Criolipoliză CoolTech Define cu rezultate imediate. Prețul unui astfel de tratament pentru 1 aplicator este de 500Ron/ședință, iar pentru 3 ședințe prețul este de 1250 Ron

Dacă îți dorești remodelare corporală și vrei să scapi de grăsimea în exces de pe anumite zone, apelează la tratmentul Criolipoliză de la LEIA – CoolTech Define. Fii la curent cu pachetele noastre promoționale! Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

[/cm

Leave a Reply

Your email address will not be published.