De ce să alegi criolipoliza pentru remodelare corporală

Acasă » Blog » De ce să alegi criolipoliza pentru remodelare corporală
Criolipoliza pentru remodelare corporala - LEIA

De ce să alegi criolipoliza pentru remodelare corporală

Dacă ești în căutarea unui tratament eficient pentru slăbire localizată, criolipoliza pentru remodelare corporală ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine. În acest articol de blog, vom discuta despre cum funcționeaza criolipoliza și de ce ar trebui să alegi acest tratament pentru a-ți atinge obiectivele de slăbire.

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza este un tratament non-invaziv de slăbire localizată care utilizează frigul pentru a distruge celulele grase din anumite zone ale corpului. Această procedură a fost aprobată de FDA în 2010 și de atunci a câștigat popularitate în întreaga lume datorită eficienței și siguranței sale.

Cum funcționează criolipoliza?

Tratamentul constă în aplicarea unui dispozitiv special pe zona unde se dorește slăbirea în circumferință, care utilizează frigul pentru a răci și a distruge celulele grase din această zona. În timpul tratamentului, dispozitivul va extrage caldura din celulele grase, iar acestea se vor descompune în mod natural. Celulele grase distruse vor fi eliminate din corp prin procesul natural de metabolizare.

De ce să alegi criolipoliza pentru remodelare corporală

Rezultate vizibile de la prima ședință

Criolipoliza este un tratament eficient pentru reducerea țesutului adipos în anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul, coapsele, șoldurile sau brațele. În timpul tratamentului, dispozitivul de criolipoliză va răci zona tratată la o temperatură scazută, ceea ce va duce la distrugerea celulelor grase din acea zonă. Aceste celule grase distruse vor fi eliminate natural din corp prin procesul de metabolizare. Cel mai mare atuu este că acest tratament vă oferă rezultate vizibile și semnificative incă din prima ședință de tratament.

În funcție de obiectiv este suficientă o ședință sau se vor recomanda mai multe ședințe de tratament pentru a obține cele mai bune rezultate. De asemenea, dacă se susține cu un stil de viată sanatos, cu o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate, rezultatele pot fi menținute pe termen lung. Specialiștii Leia recomandă 3 tratamente de criolipoliză pe o singură zonă pentru cele mai bune rezultate, la un interval de aprox. 8-10 săptămâni. Rezultatele depind de fiecare pacient în parte, însă rezultate optime se pot observa după câteva săptămâni de la prima ședință de tratament.

Tratament non-invaziv

Unul dintre cele mai mari avantaje ale criolipolizei este faptul că este un tratament non-invaziv ceea ce înseamnă că nu necesită intervenție chirurgicală sau anestezie generală. În plus, nu există timp de recuperare sau perioade de recuperare necesare după tratament.

Siguranță

Criolipoliza este un tratament sigur și eficient pentru slăbirea localizată. Procedura este aprobată de FDA și a fost testată și studiată în detaliu de experți în domeniu. Dispozitivul de criolipoliză acționează numai asupra celulelor grase din zona tratată, iar țesuturile din jurul acesteia nu sunt afectate. Aceasta înseamnă că nu există riscul de leziuni sau alte efecte secundare.

Comoditate

Criolipoliza poate fi efectuată în clinicile de înfrumusețare, ședințele durează de obicei între 30 și 60 de minute, sunt confortabile și fară durere. Pacienții pot simti o senzație de rece sau o înțepătură în zona tratată, dar aceasta dispare de obicei în câteva minute.

De asemenea, după terminarea tratamentului, pacienții pot reveni imediat la activitățile lor obișnuite.

Criolipoliza este o opțiune eficientă și sigură pentru remodelare corporală. Daca ești în căutarea unui tratament non-invaziv care să ofere rezultate vizibile și durabile, atunci acest tratament este pentru tine. Beneficiile sale includ reducerea țesutului adipos, absența intervenției chirurgicale, rezultate vizibile și durabile, lipsa efectelor secundare, confortul și lipsa durerii în timpul tratamentului.

Nu mai sta pe gânduri! Sezonul cald bate la ușă iar tu vrei să arăți impecabil la plajă. Începe acum să-ți remodelezi corpul și să scapi de grăsimea nedorită cu ajutorul criolipolizei.

Contactează-ne și află  cum luna aceasta îți oferim -50% discount la orice ședința sau pachet de criolipoliză!

Îți vei putea astfel atinge obiectivele de slăbire și să obții corpul pe care ți-l doresti!

 0745 686 516

sau [email protected]

Fii la curent cu pachetele noastre promoționale! Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.