Descoperă puterea remodelării corporale cu Velashape3

Acasă » Blog » Descoperă puterea remodelării corporale cu Velashape3
Velashape 3 - LEIA

Descoperă puterea remodelării corporale cu Velashape3

Cu sezonul estival în plină desfășurare, preocuparea pentru aspectul fizic și silueta noastră este mai puternică ca niciodată. În timp ce există o multitudine de opțiuni disponibile, tratamentul Velashape a câștigat popularitate datorită eficacității sale în modelarea corpului. În acest articol de blog, vom explora mai mult despre tratamentul Velashape și vom oferi sfaturi despre ce să faci și ce să nu faci în timpul tratamentului. Haideți să descoperim împreună cum Velashape poate fi soluția ideală pentru a-ți sculpta corpul într-un mod non-invaziv și eficient.

Ce este Velashape și cum funcționează?

Velashape este un tratament non-invaziv de remodelare corporală care utilizează tehnologia cu radiofrecvență, infraroșu, masaj cu vacuum și manipulare a țesutului pentru a reduce celulita, a rejuvena pielea și a contura corpul. Aceasta combinație inovatoare de tehnologii acționează sinergic pentru a stimula producția de colagen, pentru a reduce grăsimea și pentru a îmbunătăți circulația sanguină și limfatică.

Care sunt avantajele utilizarii tehnologiei VelaShape 3

Tehnologia VelaShape 3 prezintă o serie de avantaje. Folosită în special pentru tratarea celulitei inestetice, vă va da o stare de realaxare iar rezultatele nu vor întârzia sa apară. Fiecare ședință de VelaShape III durează între 20-45 de minute. Înainte de procedură zona care urmează să fie tratată cu VelaShape III este masată cu o cremă specială, care hidratează în profunzime, împiedicând deteriorarea stratului superficial al pielii.

Din studiile clinice, reiese că după tratamentul Velashape III se va obține o scădere a circumferinței zonei tratate, în medie între 1,3-7,5 cm. Îmbunătățirile vizibile ale aspectului se observă încă de la prima sau a doua ședință de tratament, urmând să crească într-un ritm constant pe parcursul următoarelor ședințe. Pentru rezultate optime, de lungă durată, se recomandă 6 ședințe efectuate la distanță de o 14 zile/2 săptămâni, însoțite, bineînțeles, de activitate fizică și alimentație corectă.

Cele mai importante avantaje sintetizate pe scurt ale acestui tratament sunt reducerea pe cale nechirurgicală a grăsimii de pe corp, alături de îmbunătățirea vizibilă a tonusului pielii, eliminând țesutul adipos, și reducerea celulitei, zona tratată devenind mult mai fermă și netedă.

3 recomandări despre ce să faci atunci când începi tratamentul de remodelare corporală Velashape

1. Informează-te cu privire la tratament

Începeți întotdeauna prin a vă informa și a vă seta obiectivele înainte de a începe tratamentul. Aceasta vă va permite să aveți o imagine de ansamblu și să înțelegeți mai bine procedura. Astfel veți știi dacă sunteți un candidat potrivit pentru Velashape.

2. Respectă programul tratamentelor

Tratamentul Velashape  necesită de obicei o serie de sesiuni pentru a obține rezultate optime. Respectă programul recomandat pentru tine și asigură-te că faci toate sesiunile planificate.

3. Adoptă un stil de viață sănătos

Pentru a obține rezultate mai bune, combină tratamentul Velashape 3 cu un stil de viață sănătos. Adoptă o dietă echilibrată, hidratează-te adecvat și menține o rutină regulată de exerciții fizice.

Ce să nu faci atunci când începi tratamentul de remodelare corporală Velashape

  • Nu ignora sfaturile și instrucțiunile primite

Ascultă cu atenție sfaturile și instrucțiunile specialistului înainte, în timpul și după tratament. Respectă recomandările cu privire la îngrijirea pielii, activitățile fizice și alte restricții specifice.

  • Nu aștepta rezultate imediate

Procesul de remodelare corporală necesită timp și răbdare. Nu te aștepta la rezultate imediate după o singură sesiune. Rezultatele vor apărea treptat, pe parcursul tratamentului.

  • Evită expunerea excesivă la soare

În timpul tratamentului Velashape, este recomandat să se evite expunerea prelungită la soare sau să utilizezi protecție solară adecvată pentru a proteja pielea tratată.

 

Velashape 3 este făra doar si poate o opțiune eficientă și sigură pentru remodelare corporală. Daca ești în căutarea unui tratament non-invaziv care să ofere rezultate vizibile și durabile, atunci acest tratament este pentru tine. Beneficiile sale includ reducerea țesutului adipos, absența intervenției chirurgicale, rezultate vizibile și durabile, lipsa efectelor secundare, confortul și lipsa durerii în timpul tratamentului.

Nu mai sta pe gânduri! Sezonul cald bate la ușă iar tu vrei să arăți impecabil la plajă. Începe acum să-ți remodelezi corpul și să scapi de grăsimea nedorită cu ajutorul Velashape 3.

Contactează-ne și află  cum luna aceasta îți oferim -15% discount la orice ședință sau pachet de Velashape 3!

Îți vei putea astfel atinge obiectivele de slăbire și să obții corpul pe care ți-l doresti!

 0745 686 516

sau [email protected]

Fii la curent cu pachetele noastre promoționale! Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.