Tehnologia Velashape III – cea mai avansată metodă de tratare a celulitei și slăbire

Acasă » Blog » Tehnologia Velashape III – cea mai avansată metodă de tratare a celulitei și slăbire
Tehnologia Velashape III

Tehnologia Velashape III – cea mai avansată metodă de tratare a celulitei și slăbire

Tehnologia VelaShape III este cea mai avansată tehnologie în materie de tratamente anticelulitice sau slăbire. Folosirea acestei tehnologii are rezultate excelente pentru reducerea în circumferință la nivelul taliei de până la 2 cm după o singură ședință intensivă pe abdomen și flancuri. Mai mult decât atât, aspectul de coajă de portocală se ameliorează treptat pe măsură ce toate acele celule adipoase sunt dizolvate și scad în dimensiune, pe parcursul celor 6 ședințe recomandate de specialiștii institutului LEIA.

Ce este tehnologia VelaShape III

Tehnologia VelaShape III este rezultatul unui proces complex de cercetare și dezvoltare din domeniul esteticii corporale efectuat de Candela Medical, unul dintre pionerii industriei de estetică medicală non-invazivă. Această tehnologie a devenit răspândită tot mai mult datorită rezultatelor excepționale de remodelare corporală, aici vorbim de diminuarea celulitei, slăbire localizată, precum și tonicitatea dată pielii. Toate aceste rezultate de eficiență sunt recunoscute de cel mai înalt standard aprobate de FDA (Food and Drugs Administration) pentru scădere în centimetri și certificarea CE pentru tratamente de remodelare corporală.

Tehnologia VelaShape III se bazează pe 4 tehnologii inovatoare ce acționează simultan: radiofrecvență bipolară, infraroșu, vacuum pulsat și masajul cu role mecanice. Toate acestea la un loc au dat naștere celui mai performant tratament pentru piele și remodelare corporală. Toate aceste 4 tehnologii, perfect încadrate într-un singur aparat conduc la rezultate eficiente în cel mai scurt timp. După minim 6 ședințe, cele recomandate, veți observa diminuarea celulitei de pe diverse zone ale corpului, reducerea circumferintei abdomenului, slăbire localizată și îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii.

De ce este considerată tehnologia VelaShape III – cea mai eficientă tehnologie de estetică medicală?

Tehnologia VelaShape III este considerată ca fiin cea mai eficientă și sigură metodă de diminuare non-invazivă a celulitei, disponibilă în prezent pe piața națională și internatională în ceea ce privește estetica corporală.

Prin utilizarea în tandem a radiofrecvenței, luminii infraroșii, tehnologiei vacuum și – în cazul tratamentelor anticelulitice – a masajului, VelaShape III stimulează activitatea fibroblastelor, remodelând astfel matricea extracelulară și reducând circumferința zonei tratate. Probabil vă întrebați ce sunt fibroblastele? Fibroblastele sunt celulele speciale, ce joacă un rol-cheie în producția de colagen și elastină.

Așa cum aminteam puțin mai sus, VelaShape III folosește patru tehnologii integrate, și anume:

  • Lumina infraroșie – încălzește țesutul la nivel superficial, pentru scurtarea timpului de pre-tratament;
  • Radiofrecvența bipolară – încălzește țesutul până la 20mm adâncime, stimulând activitatea fibroblastelor;
  • Tehnologia vacuum – atrage ușor în aplicator zona de tratament, expunând-o astfel la efectele benefice complete ale celorlalte tehnologii Velashape;
  • Masajul cu role mecanice – stimulează drenajul limfatic, încurajează normalizarea sistemului circulator din zona de tratament și slăbește rezistența tesutului conjuctiv (responsabil pentu apariția aspectului de coajă de portocală în zonele cu țesut adipos peste normal).

Combinarea celor patru tehnologii se reflectă în supraîncălzirea adipocitelor, a fibrelor de colagen și a tesutului din jurul acestora, asa că, pe lângă efectele garantate de tratament, rezultatele VelaShape III îmbunătățesc circulația, metabolismul celular, stimulează neocolageneza (refacera colagenului și elastinei) precum și  drenajul limfatic. Principiul este unul extrem de simplu. Practic prin încălzirea controlată a celulelor adipoase și a fibrelor de colagen, prin stimularea circulației sângelui și a limfei a metabolismul celular, dar și a producției de colagen nou se elimină celulita dar și prevenim apariția ei.

 

Care sunt avantajele utilizarii tehnologiei VelaShape III

Tehnologia VelaShape III prezintă o serie de avantaje. Folosită în special pentru tratarea celulitei inestetice, vă va da o stare de realaxare iar rezultatele nu vor întârzia sa apară. Fiecare ședință de VelaShape III durează între 20-45 de minute. Înainte de procedură zona care urmează să fie tratată cu VelaShape III este masată cu o cremă specială, care hidratează în profunzime, împiedicând deteriorarea stratului superficial al pielii.

Din studiile clinice, reiese că după tratamentul Velashape III se va obține o scădere a circumferinței zonei tratate, în medie între 1,3-7,5 cm. Îmbunătățirile vizibile ale aspectului se observă încă de la prima sau a doua ședință de tratament, urmând să crească într-un ritm constant pe parcursul următoarelor ședințe. Pentru rezultate optime, de lungă durată, se recomandă 6 ședințe efectuate la distanță de o 14 zile/2 săptămâni, însoțite, bineînțeles, de activitate fizică și alimentație corectă.

Cele mai importante avantaje sintetizate pe scurt ale acestui tratament sunt reducerea pe cale nechirurgicală a grăsimii de pe corp, alături de îmbunătățirea vizibilă a tonusului pielii, eliminând țesutul adipos, și reducerea celulitei, zona tratată devenind mult mai fermă și netedă.

Întrebări frecvente despre tehnologia VelaShape III

Marea majoritate a pacienților nostri consideră tratamentul cu VelaShape III ca fiind la fel de relaxant precum un masaj profund. Aparatul VelaShape III este creat să se poată adapta nevoilor tale de confort și nivelului tău de sensibilitate, indiferent care ar fi acestea. Este normal să simți o senzație de caldură preț de câteva ore după tratament.

Nu. Activitățile pot fi reluate imediat după tratament. Astfel, sedintele de VelaShape III se pot face oricând, fară a necesita timp de repaos sau îngrijire specială. Tot ceea ce trebuie să faci după tratament este să asiguri o hidratare corespunzătoare organismului.

În funcție de gradul de celulită pe care o ai, vei începe sa vezi rezultate chiar și după prima ședință; iar după primele 3 sesiuni, rezultatele vor deveni mai evidente. Este important să completezi tehnologia VelaShape III cu un stil de viață sănătos pentru a te asigura că fructifici tot potențialul acesteia.

Cel mai eficient mod de a păstra rezultatele este menținerea unui stil de viață sănătos, bazat pe nutriție corectă și pe exerciții fizice regulate. Cu toate acestea, recomandăm sesiuni lunare de Velashape pentru menținerea rezultatelor la un nivel optim.

Nu există nici o contraindicație când vine vorba de tratamentul VelaShape III pentru celulită. Cu toate acestea, persoanelor însărcinate, care alăptează, cu probleme severe de sănătate, sau care dispun de dispozitive precum un pacemaker, le recomandăm să consulte mai întâi medicul de familie sau un specialist înainte de a urma tratamentul.

Cât costă o ședință de tratament cu VelaShape III

Prețurile pentru un astfel de tratament diferă, astfel că o zonă mare (abdomen/coapse/ fese) ajunge la 650 RON/ ședință iar la un abonament de 6 ședințe, primești una gratis, prețul este de 3,250 RON. Pentru o listă detaliată a prețurilor pe zone ce pot fi tratate, accesați PREȚURI LEIA.

Celulită inestetică? Alege LEIA! Precizie și eficiență garantată!

Fii la curent cu pachetele noastre promoționale! Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.