6 beneficii epilare definitivă cu laser

Acasă » Blog » 6 beneficii epilare definitivă cu laser
LEIA - Beneficii epilare definitiva laser

6 beneficii epilare definitivă cu laser

Epilarea definitivă nu mai este o noutate iar astăzi a devenit o alternativă populară la care apelează din ce în ce mai multe femei dar și bărbați deopotrivă, deoarece prezintă o serie de beneficii, comparativ cu metodele tradiționale, cum ar fi epilarea cu ceară.

În cele ce urmează aducem în atenția voastră, 6 beneficii epilare definitivă cu laser. Haideți să vedem:

        1. Epilarea definitivă cu laser este un tratament non-invaziv

Această procedură este non-invazivă, nu provoacă nicio deteriorare la nivelul dermului. Drept urmare pot beneficia de această procedură și persoanele cu cea mai sensibilă piele. Cercetările arată că aproximativ 5 din 10 persoane au pielea sensibilă, aşadar nu trebuie să ne mai mire că epilarea definitivă cu laser este o alternativă extraordinară pentru ele.

        2. NU prezintă reacții adverse

Epilarea definitivă laser, este, cu siguranţă, mult mai precisă decât toate celelalte metode sau proceduri de îndepărtare a părului. Tehnologia avansată, de înaltă precizie de la baza aparatelor de epilare cu laser, așa cum este Laserul Primelase Excellence din cadrul LEIA Institute, favorizează controlul asupra tratamentului și obținerea rezultatelor dorite într-un timp cât mai scurt.

         3. Pielea devine mult mai catifelată

LEIA - Beneficii epilare definitiva laser

Pe măsură ce se efectuează tratamentul de epilare definitivă cu laser veți constata cum pielea devine mult mai catifelată. În cadrul Institutului LEIA, conform protocolului este necesar un număr de 6 ședințe efectuate la un interval de aproximativ 4 săptămâni pentru a obține rezultate optime. Consultați listă prețuri.

        4. Bani economisiți pe termen lung

Epilarea definitivă cu laser este cu siguranţă, una dintre cele mai bune investiţii pe termen lung în ceea ce priveşte îndepărtarea părului nedorit de pe corp, în special dacă te gândeşti cât de mulţi bani vei cheltui pe metodele tradiționale de epilare. Pentru menținerea rezultatelor obținute în urma epilării definitive, se recomandă ulterior ședințe de întreținere efectuate la un interval mare de timp, si anume, 1 ședință la 6 sau la 12 luni.

       5. Economisiți timp

Şedinţele de epilare definitivă cu laser sunt mai rapide decât te-ai fi aşteptat. Acestea durează doar câteva minute, în funcție de zonele tratate.

      6. Tratează foliculita

Epilarea definitivă cu laser este cel mai eficient tratament în lupta cu foliculita. Dincolo de rolul estetic și confortul pe care epilarea definitivă cu laser le aduce în viața ta, această tehnologie are beneficii dovedite și în tratarea foliculitei. De asemenea, epilarea cu laser este o opţiune grozavă pentru persoanele care au pielea sensibilă şi care se confruntă cu iritaţii ale pielii imediat după ce au apelat la lama de ras sau la metodele de epilare cu ceară.

V-am convins? Dacă da, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă programați. Rezultate de la prima ședință cu laserul Primelase Excellence din cadrul Institutului LEIA.

 

 

Epilare definitivă laser? Alege LEIA! Precizie și eficiență garantată!

Fii la curent cu pachetele noastre promoționale! Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.