De ce toamna este anotimpul ideal pentru epilarea definitivă laser

Acasă » Blog » De ce toamna este anotimpul ideal pentru epilarea definitivă laser
Epilare definitivă laser - LEIA

De ce toamna este anotimpul ideal pentru epilarea definitivă laser

De ce toamna este anotimpul ideal pentru epilare definitivă laser? Toamna se reiau multe din procedurile de înfrumusețare care au fost puse în pauza pe tot parcursul verii, atunci când unele dintre aceste proceduri nu sunt recomandate deoarece expunerea la soare este mult mai mare. Astfel că, aceste proceduri ar fi putut cauza mai mult rau decât bine. Dar haideți să descoperim împreună care sunt motivele recomandate de specialiști, de a relua epilarea definitivă laser în această toamnă. Este toamna anotimpul ideal pentru epilare definitivă laser, de a pregăti pielea pentru sezonul următor? Haideți să vedem!

Toamna, anotimpul ideal pentru epilare definitivă laser

Specialiștii Institutului de Înfrumusețare LEIA, ne explică, de ce toamna este perioada ideală de începere a tratamentelor faciale sau corporale. Iată câteva dintre motive.

1.Toamna pielea începe să își recapete textura și culoarea naturală înainte de bronzul verii

În primul rând dacă vorbim de epilare definitivă, avem nevoie să știm că, pielea noastră trebuie să fie în repaos, fără expunere la soare. Firele de păr în această perioadă nu mai sunt atât de decolorate de soare, și revin încet încet la culoarea inițială. Astfel că, toamna vă oferă cele mai bune condiții de a începe/ relua epilarea definitivă laser.

2. Condiții prielnice pentru rezultate garantate

Toamna ne oferă condiții prielnice pentru obținerea rezultatelor scontate, mai repede și mai eficient, deoarece pielea este ferită de soare, porii sunt închiși, ceea ce nu permite ca aceștia să se încarce de la căldură și transpirație excesivă. De menționat este și faptul că pe pielea bronzată puterea laserului va fi mai redusă, ceea ce se traduce prin faptul că vei avea nevoie de mai multe ședințe de tratament. Așadar, o eficiență mai scăzuta a tratamentului.

3.Tratamentul de epilare definitivă are un timp îndelungat

Un tratament complet de epilare definitivă laser necesită mai multe ședințe, pe o perioadă de câteva luni (conform protocolului, minim 4-6 ședințe la interval de 6 săptămâni – în funcție de zona tratată, de pilozitate etc.). De aceea, începerea lui în primele luni ale anului este ideală, pentru a vă asigura că până în vară vă veți bucura de o piele fină, catifelată.

4.Tratamentul laser eficiență garantată în lunile fără expunere la soare

Mai exact, în lunile de toamnă, expunerea la soare nu mai este posibilă, de aceea este ideală începerea unui astfel de tratament. Spre deosebire de lunile de vară, atunci când, oricât am evita o expunere prelungită la soare, un astfel de tratament ar putea să ne sensibilizeze foarte mult pielea. Cel mai bine este de evitat un astfel de tratament, deoarece pielea este deosebit de sensibilă la soare, riscând astfel să provoace inflamații ale melanocitelor și implicit apariția inesteticelor pete solare.

5. Toamna este luna ofertelor și a tratamentelor de profil

În general există o regulă ca după vacanță să fim bombardate cu oferte pentru tratamente și proceduri de sezon. Și aici, saloanele de înfrumusețare sau clinicile specializate se întrec în oferte de sezon, atât pentru tratamente faciale, cât și pentru tratamente corporale. Așadar, cum toamna este anotimpul propice pentru începerea acestor tratamente pe termen mai lung, de ce să nu profităm de ocazie? Găsiți aici – ofertele lunare LEIA.

Înainte de final…

Să nu uităm faptul că epilarea definitivă laser poate fi realizată în orice moment al anului. Toamna rămâne cel mai bun sezon pentru a începe seria de ședințe de epilare definitivă laser deoarece: pielea începe să își recapete textura și culoarea naturală înainte de bronzul verii, toamna pielea noastră este ferită de expunerea îndelungată la soare, iar toate aceste motive conduc către o eficiență mult mai mare a tratamentului. Să nu uităm, de ofertele de sezon!

Dacă nu v-am convins încă de ce toamna este anotimpul ideal de începerea tratamentelor de epilare definitivă laser, noi vă mai spunem doar atât, pe lângă rolul estetic, aduce după sine o serie de beneficii pe care nu le puteți ignora. Găsiți aici – 6 beneficii pentru epilarea definitivă laser. Tratarea foliculitei este unul dintre acestea, în plus, epilarea cu laser este o opţiune grozavă pentru persoanele care au pielea sensibilă şi care se confruntă cu iritaţii ale pielii imediat după ce au apelat la lama de ras sau la metodele de epilare cu ceară.

Acum, aveți toate motivele să începeți tratamentul de epilare definitivă! Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă programați. Rezultate garantate de la prima ședință cu laserul Primelase Excellence din cadrul Institutului LEIA.

Cât costă o ședință de epilare definitivă laser?

Prețurile o ședință de epilare definitivă laser este de 150 RON/ședință, în cadrul Institutului de Infrumusețare LEIA. Prețurile cresc în funcție de zona de tratament. Pentru detalii accesați PREȚURI LEIA.

Îți dorești să începi epilarea definitivă laser în toamna aceasta? Alege LEIA! Precizie și eficiență garantată!

Contactează-ne! 0745 686 516

sau [email protected] 

Fii la curent cu pachetele noastre promoționale! Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.