Pilates aparate – beneficii pentru corp și minte

Acasă » Blog » Pilates aparate – beneficii pentru corp și minte
Pilates aparate - LEIA

Pilates aparate – beneficii pentru corp și minte

Practica Pilates aparate a fost promovată inițial ca antrenamentul preferat al celebrităților și a declanșat o adevărată obsesie pentru obținerea și menținerea unui corp sculptat, cu musculatură fină, alungită și armonioasă. Dar este pilates aparate cea mai bună alegere pentru un stil de viață sănătos? Răspunsul nostru este fără îndoială, DA. Activitățile de zi cu zi ne predispun la o serie de afecțiuni. Petrecem mult timp în fața calculatorului și ne este afectată postura spatelui, apar dureri musculare iar mobilitatea ne este îngreunată. Pilates aparate este cea mai eficientă și complexă metodă de redefinire a corpului și de recăpătare a mobilității musculare și articulare.

Ce este pilates aparate?

Antrenamentul de Pilates Aparate este recomandat pentru modelarea, tonifierea, recuperarea și întreținerea corpului. Față de antrenamentul de Pilates clasic, cel de Pilates la aparate se realizează cu ajutorul unor aparate speciale, inovatoare și eficiente care permit un tip de mișcări extrem de complexe, antrenând în același timp mai multe grupe de mușchi. La studio-ul de Pilates LEIA găsești un spațiu generos și o gamă completă de aparate de pilates: Reformer, Cadillac, Barrel, Chair, Ped-O-pull. Toate aparatele de pilates sunt produse de unul dintre cei mai renumiți producători la nivel mondial, Balanced Body ®, în conformitate cu principiile lui Joseph Pilates.

Exercițiile sunt 100% personalizate, fiind adaptate nevoilor personale și tipului de corp, dar mai ales sunt concepute pentru a-ți atinge obiectivul propus. Antrenamente personale sunt mai precise și mizează pe dinamica aparaturii, care favorizează mișcările specifice fiecărei grupe musculare.

Pilates aparate – beneficii

Pilates aparate - LEIA

Beneficiile după utilizarea acestei metode sunt diverse, cu rezultate imediate încă din primele ședințe. Veți observa:

  • corectarea posturii și creșterea mobilității;
  • tonifierea corpului, cât și creșterea forței și tonusului mușchilor;
  • ameliorarea durerilor și reducerea tensiunii coloanei vertebrale;
  • îmbunătățirea circulației sângelui și creșterea oxigenării creierului;
  • îmbunătățirea mobilității articulațiilor, fiind indicat în perioadele de recuperare;
  • reducerea stresului, depresiei, anxietății, dar și creșterea puterii de concentrare;

 

Pilates aparate – ședințe minime recomandate

Programele de antrenament se realizează în funcție și de starea coloanei și de tagetul la care fiecare client își dorește să ajungă. De regulă, sunt indicate aproximativ 2-3 ședințe pe săptămână. După aproximativ 10 ședințe, postura corpului și musculatura deja încep să se îmbunătățească. Mișcările devin mai fluide, articulatiile mai flexibile, iar mușchii mai detensionați.

După aproximativ 20 de ședințe, vei începe să îți simți corpul mai armonizat, fără să mai existe stări de disconfort sau tensiune puternică în zona spatelui. În plus, pielea începe să fie mai tonifiată, odată cu musculatura care devine mai definită de la o ședință la alta.

Datorită sistemelor pe scripeți, pârghii și greutăți ori intensități variate, corpul devine mai tonifiat, într-un termen mai scurt decât în cazul practicării pilates la saltea.

 

Cât costă un abonament de Pilates Aparate

Prețurile pentru o astfel de metodă este de 110 RON/ședință, având la alegere mai multe abonamente. Pentru detalii accesați PREȚURI LEIA.

Îți dorești să încerci pilates aparate? Alege LEIA! Precizie și eficiență garantată!

Fii la curent cu pachetele noastre promoționale! Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.