Velashape III – cel mai eficient tratament anticelulitic

Acasă » Blog » Velashape III – cel mai eficient tratament anticelulitic
Velashape III - cel mai eficient tratament anticelulitic

Velashape III – cel mai eficient tratament anticelulitic

Celulita, una dintre cei mai „încăpățânate” afecțiuni, care dă bătăi de cap marii majorităti a femeilor, are acum un inamic imbatabil – VelaShape III, cel mai eficient tratament anticelulitic. Cu toate am auzit de existența numeroaselor tratamente pentru tratarea celulitei acasă, creme anticelulitice, uleiuri, exerciții sau diete cu scopul de a elimina rapid celulita. Însă, în cele mai multe cazuri efortul pentru rezolvarea acestei probleme este intens și fără rezultatul dorit. Orice tratament împotriva celulitei ajută la atenuarea efectelor, dar într-o proporție mică și pe o perioadă scurtă de timp.

Studiile de specialitate despre această afecțiune, au susținut dezvoltarea unei tehnologii care combină mai multe proceduri în aceeași ședință de tratament și care garantează rezultate rapide într-un timp record. Astfel, celulita dispare, iar pielea devine netedă, aspectul neplăcut de piele cu aspect de portocală este înlăturat.

De ce este VelaShape III considerat cel mai eficient tratament anticelulitic

VelaShape III este cea mai recentă tehnologie pentru de remodelare corporală. Eficiența acestei tehnologii de slăbire localizată și tratarea celulitei este dată de anii de cercetare și studii pentru obținerea performanțelor vizibile și măsurabile.

Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), tratamentul corporal VelaShape III încorporează inteligent patru tehnologii inovatoare: 

 • Radiofrecvență bipolară – prin încălzirea dermului, se produce o reacție în lanț care stimulează fibrele de colagen și elastină, redând pielii elasticitatea și tonusul. În plus, această funcție permite cremei speciale anticelulitice care este folosită în timpul tratamentului să pătrundă adânc în piele pentru o eficacitate sporită;
 • Infraroșu – stimulează metabolismul și oxigenează țesuturile cu efect rapid de reducere a stratului adipos;
 • Vacuumul pulsat- o procedură excelentă pentru slăbire localizată datorită efectului de fluidizare și eliminare a celulelor grase;
 • Masajul cu role mecanice – remodelează corpul prin intermediul masajului blând, dar intens, care îmbunătățește textura pielii și îi redă fermitatea;

Combinația unică a celor patru elemente conduc la combaterea eficientă și rapidă a celulitei.

Care sunt zonele care pot fi tratate cu VelaShape III

Tratamentul cu VelaShape III acoperă toate zonele predispuse la apariția celulitei sau a lipsei de tonus, și anume:

 • brațe
 • flancuri
 • abdomen
 • coapse
 • fese
 • picioare

Ce presupune tratamentul anticelulitic cu VelaShape III

Tratamentul anticelulitic cu VelaShape III este unul relaxant, rapid și eficient, fără durere sau disconfort, iar o ședintă poate dura între între 20-45 de minute. Zona care urmează să fie tratată cu VelaShape III este masată cu o cremă specială, care hidratează în profunzime, împiedicând deteriorarea stratului superficial al pielii.

Un tratament complet înseamnă 4 ședințe realizate la un interval de 2 săptămâni, iar rezultatele se mențin până la 6 luni, mai ales dacă sunt însoțite de activitate fizică, hidratare în permanență și hrană sănătoasă.

La baza acestui tratament stă încălzirea controlată a celulelor adipoase și a fibrelor de colagen, care stimulează circulația sângelui și a limfei, metabolismul celular, dar și producția de colagen nou. Punând în mișcare toate cele de mai sus, eliminăm celulita, evităm apariția ei și reducem laxitatea pielii.

Care sunt efectele imediate în urma tratamentului VelaShape III

Din studiile clinice, reiese că după tratamentul Velashape III se va obține o scădere a circumferinței zonei tratate, în medie între 1,3-7,5 cm. Îmbunătățirile vizibile ale aspectului se observă încă de la prima sau a doua ședința de tratament, urmând să crească într-un ritm constant pe parcursul următoarelor ședințe. Pentru rezultate optime, de lungă durată, se recomandă 4-6 ședințe efectuate la distanță de o săptămână, însoțite, bineînțeles, de activitate fizică și alimentație corectă.

Beneficii ale utilizării VelaShape III

Cele mai importante beneficii ale acestui tratament sunt reducerea pe cale nechirurgicală a grăsimii de pe corp, alături de îmbunătățirea vizibilă a  tonusului pielii, eliminând țesutul adipos, și reducerea celulitei, zona tratată devenind mult mai ferma și întinsă.

 • reduce laxitatea pielii fără intervenție chirurgicală
 • tonifiere la nivelul pielii tratate
 • elimină celulita
 • îmbunătățește textura pielii

Recomandări înainte de tratamentul cu VelaShape III

Înainte de tratamentul cu VelaShape III nu este nevoie de o pregătire specială. Procedura este extrem de plăcuta iar pe parcursul ei te poți relaxa citind sau ascultând muzică. Aceasta durează între 20 și 40 de minute, aceasta diferă în funcție de zonă și de gradul de încălzire al țesutului fiecărui pacient. Zona care urmează să fie tratata cu VelaShape III este acoperită cu o cremă specială, care hidratează pielea în profunzime, împiedică deteriorarea stratului superficial al pielii și realizează un contact mai bun cu aparatul.

 

Celulită inestetică? Alege LEIA! Precizie și eficiență garantată!

Fii la curent cu pachetele noastre promoționale! Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.