5 pași pentru un stil de viață sănătos

Acasă » Blog » 5 pași pentru un stil de viață sănătos
Stil de viață sănătos

5 pași pentru un stil de viață sănătos

Un stil de viață sănătos necesită mai mult efort decât ne putem imagina, necesită multă ambiție și foarte multă disciplină. Un stil de viață sănătos se dobândește în timp, cu răbdare și ceea ce este foarte important încă de la început, va trebui să vă gândiți foarte bine de ce vreți să faceți această schimbare. Gândul că schimbarea va fi pentru o viață sună destul de copleșitor. Dar cum ar fi dacă am ajusta puțin durata la 21 de zile? Asta schimbă cumva lucrurile, nu-i așa? Ei bine, se spune că sunt necesare 21 de zile pentru a te lepăda de vechile obiceiuri și astfel să treci la cele noi. Dacă cele 21 de zile au fost urmate cu sfințenie, la sfârșitul acestor zile îți va fi mult mai ușor să menții noul stil de viață sănătos! Noi venim în ajutorul vostru cu câteva sfaturi care te vor însoți și care îți pot ușura puțin călătoria pentru atingerea obiectivului.

 

1. Conștientizarea

Totul pleacă din mintea noastră, de aceea este deosebit de important să începi să conștientizezi nevoia de a lua o pauză de la alimentele nesănătoase. Împrietenește-te cu această idee și fă-o să nu-ți mai iasă din cap. Dacă pragul de blocaj psihic l-ai trecut, următoarea etapă este mult mai ușoară.

2. Începe să consumi mai multe fructe și legume

Fructele și legumele conțin vitamine și minerale esențiale pentru procesele din organism. Știai că spanacul e o super-legumă verde, plină de folat (vitamina B9) și beta caroten, plus o doză consistentă de potasiu, calciu, magneziu și fier? Ca și fratele lui spanacul, kale este bogat în potasiu, calciu, magneziu, vitamina B, vitamina C,  îmbunătățește funcționarea metabolismului, a sistemului nervos, protejează celulele de stresul oxidativ, susține sănătatea oaselor, părului, pielii și menține nivelul energiei la cote maxime. Avocado-ul cremos reprezintă o sursă excelentă de potasiu, cupru, B6 și acizi grași mononesaturați, iar conținutul de vitamina E face minuni pentru piele. Dacă îți este greu să le incluzi în rutina zilnică, încearcă combinațiile delicioase sub formă de smoothie-uri. Se pregătesc rapid și îți vor da energie pe durata întregii zile.

Vitamina C și antioxidanții din lămâi și portocale îți protejează corpul și îți protejeză întregul sistem imunitar din interior. Ghimbirul, un remediu natural folosit pentru numeroase afecțiuni de sănătate – de la răceală la dureri de cap, bogat în vitamina C, magneziu, fier, calciu și conținând uleiuri esențiale. Creează o rutină zilnică consumând aceste surse de vitamine și minerale.

3. Program de detox

Stil de viață sănătos

Dacă simți nevoia sa îi oferi corpului tău un reset sau o accelerare a metabolismului, poți urma un program de detox. Programele de nutriție marca LEIA reflectă abordarea integrativă și reprezintă o completare firească a tratamentelor corporale și a antrenamentelor sportive. Veți putea realiza consultații de nutriție estetică sau nutriție sportivă, realizate de nutritionist autorizat. Pe baza istoricului tău medical, și a analizei corporale complete, poți stabili împreună cu Nutriționistul ce plan alimentar și ce program de detox ți se potrivește cel mai bine.

4. Mai multă mișcare

Oxigenul este vital pentru viață. O respirație plină în care îți umpli complet plămânii, înseamnă eliberare de stres și încărcare cu energie pură.  Răsfață-te pur și sumplu de razele soarelui! Vitamina D este produsă de organism în mod natural atunci când pielea este expusă la soare, însă se găsește, tot in mod natural, și în anumite alimente.

Mergi mai mult, încearcă să faci mai mult sport, înot, alergare. Găsește-ți ritmul și sportul care te avantajează. Un stil de viață sănătos înseamnă o dietă adecvată însoțită de mișcare.  Și foarte important … Have a purpose.  Cercetătorii au identificat așa zisele ”zone albastre” (blue zones) – regiuni unde oamenii au un stil de viață sănătos și trăiesc mai mult. Pentru asta, specialiști au analizat factorii care ajută la o viață lungă. Pe lângă dietă și mișcare, oamenii din aceste zone au un scop clar definit în viață, se bucură de familie și nu uită să socializeze.

5. Îngrijirea corpului din exterior

Pe lângă consecvența de a fi sănătos pe interior prin alimentație corectă și mișcare adecvată, la fel de importantă este și atenția ta către îngrijirea corpului din exterior. Prin determinare și perseverență, desigur. Dacă printre planurile tale de anul acesta, un stil de viață și un corp sănătos sunt prioritare, atunci te felicităm! Te susținem în procesul tău de transformare prin tehnologie de ultimă generație și discount-uri la cele mai eficiente pachete de remodelare corporală.

Și aici, cu siguranță aveți de unde alege – Criolipoliză, Velashape 3 sau Drenaj limfatic.

Dacă îți doresti rezultatele rapide, remodelarea zonelor cu probleme dar și centimetri în minus? Atunci vă recomandăm Criolipoliza. Atât pentru femei cât și pentru bărbați, aceast tratament revoluționar este în topul celor mai eficiente tehnici de remodelare corporală cu rezultate imediate. Studiile clinice au evidențiat faptul că pacienții care aveau un stil de viață sănătos, eficiența tratmentului a fost mult mai mare.

Tehnologia VelaShape 3 este cea mai avansată tehnologie în materie de tratamente anticelulitice sau slăbire. Folosirea acestei tehnologii are rezultate excelente pentru reducerea în circumferință la nivelul taliei de până la 2 cm după o singură ședință intensivă pe abdomen și flancuri. Mai mult decât atât, aspectul de coajă de portocală se ameliorează treptat pe măsură ce toate acele celule adipoase sunt dizolvate și scad în dimensiune, pe parcursul celor 6 ședințe recomandate de specialiștii institutului LEIA.

În ceea ce privește drenajul limfatic, nu mai este un secret că aduce o serie de beneficii. Pe lângă curățarea generală a organismului, drenajul limfatic este recomandat în cadrul regimurilor de detoxifiere și slăbire. Printre cele mai importante beneficii amintim: scăderea în greutate, eliminarea toxinelor din organism, celulită, fermitate și eleasticitate, diminuează retenția de apă și senzația picioarelor grele, crește gradul de oxigenare din țesuturi, elimină balonarea, îmbunătățește circulația limfei, rol relaxant favorizând calitatea somnului și chiar creșterea imunității, stimulează digestia, masajul abdominal din timpul procedurii pune în mișcare tractul digestiv și susține buna sa funcționare.

Dacă v-am stârnit curiozitatea și doriți ca anul acesta să-l începeți cu schimbări și rezultate notabile, noi vă suntem alături în procesul tău de transformare prin tehnologie de ultimă generație și discount-uri la cele mai eficiente pachete de remodelare corporală.

 

 

Pentru mai multe informații, contactează-ne! 0745 686 516

sau [email protected] 

Fii la curent cu pachetele noastre promoționale! Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.