Pro și contra epilare definitivă

Acasă » Blog » Pro și contra epilare definitivă
Epilare definitiva pro si contra - LEIA

Pro și contra epilare definitivă

Epilare definitivă, o idee care este pe wish list-ul multor femei, dar și a bărbaților, mai ales în ultimii ani. Soluția minune ca să scapi de drumurile repetate la cosmetică, de stresul că nu poți merge la plajă sau la bazinul de înot oricând dorești sau de foliculita care dă bătăi de cap multor femei. Pentru mulți costurile acestei proceduri reprezintă un impediment. Pentru alţii însă nu preţul este problema, ci interdicţiile. Noi am căutat si am aflat care sunt argumentele pro şi contra epilare definitivă, când este recomandată, cui îi este interzisă şi mai ales de ce.

Pro si contra epilare definitivă – ce presupune această procedură și cui i se potrivește

Dacă vorbim de argumente pro, această procedură este non-invazivă, nu provoacă nicio deteriorare la nivelul dermului. Drept urmare pot beneficia de această procedură și persoanele cu cea mai sensibilă piele. Cercetările arată că aproximativ 5 din 10 persoane au pielea sensibilă, aşadar nu trebuie să ne mai mire că epilarea definitivă cu laser este o alternativă extraordinară pentru ele.

Pe măsură ce se efectuează tratamentul de epilare definitivă cu laser veți constata cum pielea devine mult mai catifelată. Dincolo de rolul estetic și confortul pe care epilarea definitivă cu laser le aduce în viața ta, această tehnologie are beneficii dovedite și în tratarea foliculitei. De asemenea, epilarea cu laser este o opţiune grozavă pentru persoanele care au pielea sensibilă şi care se confruntă cu iritaţii ale pielii imediat după ce au apelat la lama de ras sau la metodele de epilare cu ceară.

Mai mult decât toate argumentele pro, înainte de orice trebuie să înțelegem că definitiv nu este același lucru cu niciodată. Sunt oameni care se așteaptă ca după câteva ședințe de epilare definitivă să nu mai aibă de-a face niciodată cu acest concept. Doar că lucrurile nu stau chiar asa, tocmai de aceea orice protocol de epilare definitivă presupune și ședințe de întreținere la intervale de 6-12 luni. Ședințe care sunt deosebit de importante.

Un alt aspect pe care trebuie să îl știți de la început și mai ales să-l înțelegeți este faptul că nu poți scăpa de tot părul nedorit într-o singură ședință. Firele noastre de păr se află în diverse procese de creștere. Fiecare ciclu al unui fir de păr cuprinde 3 etape: anagena – perioada de creștere activă, catagena – asa-numită perioadă de hibernare și telogena – perioada de cădere a firului de păr.

Laserul Primelase Excellence este cea mai recentă tehnologie de pe piață, bazată pe tehnologia exclusivistă UPS (puls ultra scurt), pulsuri scurte cu energie înaltă, ceea ce favorizează controlul asupra tratamentului și obținerea rezultatelor dorite într-un timp mai scurt. Acesta acționează doar asupra firelor de păr aflate în anagenul timpuriu, din acest moment este nevoie de mai multe ședinte de epilare. Practic, în ambele cazuri lumina este folosită ca să încălzească și să distrugă foliculii de păr și tocmai de aceea cele mai bune rezultate sunt obținute asupra persoanelor cu pielea deschisă la culoare și firele de păr mai închise. Asta nu înseamnă că cealaltă categorie, cea care nu îndeplinește aceste condiții, nu poate beneficia de epilarea definitivă, ci doar că e posibil să avem nevoie de câteva ședințe în plus pentru rezultatele la care visăm.

Câte ședințe sunt necesare pentru epilare definitivă cu laser

Conform protocolului recomandat pentru laserul diodă este necesar un număr de 6 ședințe efectuate la un interval de aproximativ 6-8 săptămâni pentru a obține rezultate optime și a-ți atinge obiectivul de a scăpa de firele de păr nedorite. Numărul total de ședinte însă depinde de fototipul pielii fiecaruia și de zona tratată, fiind necesare chiar mai puține sedinte în unele cazuri. Pentru menținerea rezultatelor, se recomandă ulterior ședințe de întreținere efectuate la un interval mare de timp, și anume, 1 ședință la 6 sau la 12 luni.

Deosebit de important este ca înainte cu 1-4 săptămâni de a începe şedinţele să nu folosiţi ceară sau aparat de epilat, ci doar lama de ras şi nici să nu decoloraţi părul în acest timp.

Practic, epilarea definitivă diminuează extraordinar de mult viteza de creştere a firului de păr şi îl face mai subţire şi mai puţin intens la culoare. În plus, operaţiunea nu este deloc dureroasă sau presupune, cel mult, un mic disconfort. Foliculita, firele de păr crescute pe sub piele şi orice fel de inflamaţii devin istorie.

Cât costă o ședință de epilare definitivă laser?

Prețul pentru o ședință de epilare definitivă laser este de 150 RON/ședință, în cadrul Institutului de Infrumusețare LEIA. Prețurile cresc în funcție de zona de tratament. Pentru detalii accesați PREȚURI LEIA.

Acum, că v-am adus la cunoștință argumentele pro și contra epilare definitivă, și nu vă încadrați în nici una dintre categoriile contra indicate, aveți toate motivele să începeți tratamentul de epilare definitivă! Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă programați. Rezultate garantate de la prima ședință cu laserul Primelase Excellence din cadrul Institutului LEIA.

Citiți și Beneficii epilare definitivă cu laser. Le cunoașteți?

 

Pentru mai multe informații, contactează-ne! 0745 686 516

sau [email protected] 

Fii la curent cu pachetele noastre promoționale! Urmărește-ne pe Facebook –@Leiainstitute, Instagram – @leiainstitute!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.